Op Maat Gemaakte Kerstpakketten voor Uw Bedrijf: Authentieke Lokale Sfeer met een Persoonlijke Touch !

Op Maat Gemaakte Kerstpakketten voor Uw Bedrijf: Authentieke Lokale Sfeer met een Persoonlijke Touch !

Roy Zwolsman

Op Maat Gemaakte Kerstpakketten voor Uw Bedrijf: Authentieke Lokale Sfeer met een Persoonlijke Touch 🎁

Bent u op zoek naar de perfecte manier om uw waardering te tonen aan uw medewerkers tijdens de feestdagen? Bij Rotterdam Brewing Collective hebben we meer dan 10 jaar ervaring in het creëren van op maat gemaakte kerstpakketten die de authentieke lokale sfeer vangen, terwijl we tegelijkertijd een persoonlijke touch toevoegen die uw medewerkers zal aanspreken.
Wij zijn naast Verdins Bierwinkel ondermeer bekend van Monarch Brewery en Trots Bier Rotterdam.

Lokale Specialiteiten en Ambachtelijke Bieren: Onze kerstpakketten zijn doordrenkt met de smaak van Rotterdam en omgeving. We specialiseren ons in het opnemen van lokale producten zoals kaas, bier en andere heerlijke specialiteiten in onze pakketten. Met onze zorgvuldig geselecteerde ambachtelijke bieren richten we ons op het bourgondische genot waar Nederland bekend om staat.

Meer dan Alleen Bier: Hoewel we trots zijn op onze bierselectie, betekent dit niet dat bier het enige is wat we bieden. Onze op maat gemaakte kerstpakketten zijn divers en bieden een scala aan lokale lekkernijen en unieke geschenken die de variëteit van Rotterdam en omgeving weerspiegelen.

Een Decennium van Klanttevredenheid: Met 10 jaar ervaring hebben we een brede klantenkring kunnen verwelkomen, waaronder gerenommeerde bedrijven zoals KPN, De Nederlandse Marine en Broekman. Onze bewezen staat van dienst en tevreden klanten getuigen van onze toewijding aan kwaliteit en maatwerk.

Uw Persoonlijke Touch: Bij Rotterdam Brewing geloven we in het creëren van een op maat gemaakte ervaring voor elk bedrijf. Ons team werkt nauw samen met u om de inhoud van uw kerstpakket volledig af te stemmen op uw wensen en behoeften. Of het nu gaat om een specifieke selectie van producten of een gepersonaliseerde boodschap, wij zorgen ervoor dat elk pakket een persoonlijke touch heeft.

Contacteer Ons: Wilt u meer informatie over onze op maat gemaakte kerstpakketten en hoe we uw medewerkers kunnen verrassen met een unieke en memorabele geschenkervaring? Stuur een e-mail naar info@rotterdambrewing.nl en ons team staat klaar om samen met u te werken aan het creëren van een kerstpakket dat aansluit bij uw visie en budget.

Bij Rotterdam Brewing gaan we verder dan standaard kerstpakketten. We leveren een onderscheidende en persoonlijke ervaring die de verbinding met uw team versterkt en uw waardering laat zien op een manier die echt opvalt tijdens de feestdagen.

Tilbage til blog

IPA øl von Monarch Brewery

De nye IPA'er fra Monarch Brewery er brygget på en ansvarlig måde med 100% naturlige ingredienser.

Bekijken