White Dog Brewery: Dordrecht's Hoppy Secret Unveiled!

White Dog Brewery: Dordrecht's Hoppy Secret Unveiled!

Roy Zwolsman

Ontdek de wereld van White Dog Brewery, een opwindende brouwerij gevestigd in Dordrecht, Nederland. Onder leiding van eigenaar en brouwer Ricky Maertzendorff, heeft White Dog Brewery een reputatie opgebouwd als een kleine contractbrouwerij die bekend staat om hardcore hoppige bieren met een flinke smaakexplosie!

Over White Dog Brewery

White Dog Brewery, opgericht in 2018, wordt geleid door de gepassioneerde Ricky Maertzendorff. De brouwerij ontleent zijn naam aan Westie, de West Highland White Terriër, die fungeert als de schattige mascotte. Sinds de oprichting heeft White Dog Brewery indruk gemaakt met hoog gewaardeerde bieren op Untappd, waardoor het een van de meest geliefde brouwerijen van Nederland is.

Assortiment

Wat White Dog Brewery onderscheidt, is niet alleen de hardcore IPA's en Double NEIPAs, maar ook de steeds populairder wordende stouts en smoothie sours. De bieren van White Dog worden niet alleen in Nederland gewaardeerd; ze vinden ook hun weg naar het buitenland, waar ze een groeiende schare fans hebben veroverd.

Passie voor Brouwen

Ricky Maertzendorff's passie voor brouwen en fermenteren komt tot uiting in elk brouwsel van White Dog. De brouwerij staat garant voor een unieke smaakervaring die liefhebbers van krachtige en uitdagende bieren aanspreekt.

Ontmoet de Westie
Maak kennis met Westie, de schattige West Highland White Terriër die symbool staat voor White Dog Brewery. Deze trouwe mascotte weerspiegelt de speelse geest van de brouwerij en voegt een persoonlijk tintje toe aan het merk.

Conclusie
White Dog Brewery is niet zomaar een brouwerij; het is een brouwerij met een missie om smaakgrenzen te verleggen. Of je nu een liefhebber bent van hoppige IPA's, verfijnde stouts, of verrassende smoothie sours, White Dog Brewery heeft voor elk wat wils. Verken het assortiment en ontdek waarom White Dog Brewery een opkomende ster is in de Nederlandse biergemeenschap en daarbuiten. Proost op avontuur en smaak bij White Dog Brewery!

Tilbage til blog

IPA øl von Monarch Brewery

De nye IPA'er fra Monarch Brewery er brygget på en ansvarlig måde med 100% naturlige ingredienser.

Bekijken