Over Ons

Eind 2021 opende Verdins haar eerste Bierwinkel op de Mauritsweg in hartje Rotterdam.

Verdins is onderdeel van New Rotterdam Brewing Collective, en daarmee zijn we meer dan alleen een bierwinkel!

Sinds 2013 zijn we al actief in de craftbeer scene. In eerste instantie als huurbrouwerij in Rotterdam met Trots Bier Rotterdam. In 2015 is daar een tweede merk bijgekomen wat uit een mislukte productie is ontstaan, inmiddels heet dit merk Two Times en ligt de concentratie op bieren die een tweede kans verdienen en die uit overproductie anders vernietigd zouden moeten worden.

Momenteel is NRBC opzoek naar een tweede locatie voor Verdins. Deze locatie zal een bijzondere worden! Naast een winkel komt er namelijk ook een heuse hiddenbar taplokaal op deze locatie. De bieren die geïntroduceerd worden zijn Amerikaans geïnspireerd en worden uitgebracht onder de naam Monarch Brewery en vernoemd naar de Monarch vlinder, het insect met de grootste migratie van de wereld. Deze locatie wordt dankzij de voorraad van Verdins direct een brewpub met het grootste speciaal bier aanbod van Nederland.

De concentratie van NRBC & Verdins ligt op maatschappelijk verantwoord ondernemen daarom gebruiken wij bij webshop bestellingen zoveel mogelijk karton wat al gebruikt is voor de toevoer van onze voorraad. Wij geloven dat elke brouwerij en bedrijf zijn bijdrage kan leveren aan een betere morgen!