Over Ons

Eind 2021 opende het New Rotterdam Brewing Collective, NRBC met Verdins zijn eerste bierwinkel, op de Mauritsweg in hartje Rotterdam. Maar NRBC is meer dan een bierwinkel.

Sinds 2013 zijn we al actief in de craftbeer scene. Eerst als huurbrouwerij in Rotterdam met Trots Bier Rotterdam. In 2015 kwam er een tweede merk bij, geboren uit een mislukte productie: Two Times. Onder dit merk geven we bieren die anders om allerlei redenen weggespoeld zouden worden een tweede kans.

Momenteel is NRBC op zoek naar een tweede locatie voor Verdins. Die locatie zal een bijzondere worden! Naast een winkel komt er namelijk ook een heuse ‘hidden bar’ taplokaal. De bieren die we daar introduceren zullen Amerikaans geïnspireerd zijn, en worden uitgebracht onder de naam Monarch Brewery, vernoemd naar de Monarchvlinder, het insect met het langste migratietraject ter wereld.

Deze nieuwe locatie zal dankzij de voorraad van Verdins ook direct de brew pub zijn met het grootste aanbod van speciaal bier in Nederland.

De focus ligt bij NRBC en Verdins op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarom gebruiken wij bijvoorbeeld voor het verzenden van webshop-bestellingen zoveel mogelijk het karton dat al gebruikt is voor de aanvoer van onze voorraad. Wij geloven dat ook elke brouwerij of bierwinkel een bijdrage kan leveren aan een beter morgen!